Ultahost...
CRM Hosting
De beste en snelste oplossingen voor uw CRM-hostingbehoeften! Onze CRM-webhostingservice wordt volledig beheerd en wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om binnen enkele minuten aan de slag te gaan. Kies de beste CRM-tool voor jou en laat onze technische expert de rest doen.

Aanbevolen CRM-hostingsoftware

Gratis geautomatiseerde installatie waarbij pagina's 20x sneller worden geladen in vergelijking met concurrerende CRM-hostingoplossingen.

Meest gehost
Rise

Gerangschikt als het eerste en meest voltooide CRM-script met tal van functies die u helpen bij het maken van uw eigen projectbeheersysteem.

CiviCRM

Gebruik de krachtige open source CRM die wordt gebruikt door meer dan 11.000 non-profitorganisaties. De CiviCRM is de oplossing die is gebouwd en ondersteund door een team van wereldwijde experts.

SugarCRM

SugarCRM stelt uw marketing-, verkoop- en serviceteams in staat om gedurende de gehele klantlevenscyclus samen te werken voor meer betekenisvolle ervaringen.

99,9% UPTIME
GELDTERUGGARANTIE
ULTRA SNEL PLATFORM

Onverslaanbare CRM-hostingplannen

Volledig beheerd, met uitstekende service, ondersteuning en waarde.

Gedeelde hosting
van
$3.29 /mo
Kom meer te weten
    Geniet van betaalbare webhostingaanbiedingen in wereldwijde toegankelijkheid.
VPS Hosting
van
$4.50 /mo
Kom meer te weten
    Vertrouw ons om uw site op het World Wide Web te plaatsen en meer te focussen op de ontwikkeling.
Virtual Dedicated (VDS)
van
$37.50 /mo
Kom meer te weten
    Probeer onze flexibele en krachtige VDS-services om succesvol te zijn in IT-zaken.
Toegewijde server
van
$89.90 /mo
Kom meer te weten
    Kies een Dedicated server voor grote projecten om deze enorm te laten groeien.

24/7 ondersteuning

Ons team is speciaal opgeleid om niet alleen technische problemen op te lossen, maar om u te helpen met alle aspecten van online gaan. Neem op elk moment contact met ons op. Wij werken de klok rond voor u. Voor projecten die speciale zorg nodig hebben, kunt u de extra optie van prioriteitsonderhoud gebruiken.

Gratis migratiediensten

We bieden gratis professionele website-migratieservice. Onze experts zullen al het werk voor u doen en uw bestanden en databases overzetten. We migreren meer dan tientallen websites per dag en kennen de ins en outs om het proces voor u soepel en zonder risico te laten verlopen!

Aanvullende alternatieven en opties voor CRM-hostingsoftware

CRM-hostingoplossingen op snelle servers.

vTiger

Vtiger helpt bedrijven van elke omvang om een robuuste klantervaringsstrategie te implementeren met de kracht van One View

Zenbership

Zenbership is een open source CRM-platform, ontworpen om een centrale hub te bieden die online bedrijven en organisaties helpt.

OroCRM

Een open-source CRM komt uit de doos met uitgebreide functies voor het optimaliseren van conversies, het verhogen van de verkoop en het verbeteren van de klanttevredenheid.

EspoCRM

EspoCRM is software voor klantrelatiebeheer die wordt gebruikt om de relaties van uw organisatie in te voeren, te bekijken en te beoordelen. Het helpt u uw winst te vergroten door middel van klantrelaties.

Zurmo

Zurmo is een Open Source (CRM) applicatie die mobiel, sociaal en gamified is. Het bevat toepassingen voor contactbeheer, automatisering van het verkooppersoneel en marketingautomatisering.

SuiteCRM

SuiteCRM is een gratis en open-source (CRM) applicatie voor servers. het wordt vaak gebruikt als alternatief voor eigen CRM-software van grote bedrijven zoals HubSpot en Salesforce.

Ben je klaar?
Profiteer van kracht, flexibiliteit en controle voor uw sites met onze volgende generatie webhosting.