Ultahost...
E-commerce hosting
Op zoek naar een online winkel? met ons snelle, veilige en schaalbare platform. Vergeet hosting gedoe en maximaliseer uw groeipotentieel. Kies uit een verscheidenheid aan e-commerce hostingoplossingen en laat uw bedrijf van de grond komen!

Hosting voor e-commerce websites op de beste SSD-snelle servers

20x snellere pagina's worden geladen in vergelijking met concurrerende eCommerce Hosting-oplossingen.

Magento-hosting

Magento, dat meer dan een kwart van de online winkels op het web aandrijft, is een solide platform om een ​​kogelvrije online winkel te bouwen. Combineer dat met robuuste UltaHost-servers voor een winkel die elke dag verkoopt alsof het Black Friday is!

WooCommerce Hosting

Gebaseerd op WordPress - 's werelds populairste CMS - is WooCommerce een plug-in waarmee je snel en eenvoudig een online winkel kunt opzetten. Combineer dat met robuuste Ultahost -servers voor een winkel die indruk zal maken op elke bezoeker. Geen uitgebreide codeerkennis nodig!

PrestaShop Hosting

Een intuïtief beheerdersgedeelte, een flexibele winkelwagen en op e-commerce gerichte functies zijn slechts enkele voordelen die PrestaShop biedt. En met UltaHost aan uw zijde zijn succes, prestaties en verkoop gegarandeerd!

99,9% UPTIME
GELDTERUGGARANTIE
ULTRA SNEL PLATFORM

Klaar om te beginnen?

Begin eenvoudig, bouw snel en word sterk! Het is zonder risico met onze 30 dagen geld-terug-garantie.

Begin

24/7 ondersteuning

Ons team is speciaal opgeleid om niet alleen technische problemen op te lossen, maar om u te helpen met alle aspecten van online gaan. Neem op elk moment contact met ons op. Wij werken de klok rond voor u. Voor projecten die speciale zorg nodig hebben, kunt u de extra optie van prioriteitsonderhoud gebruiken.

Gratis migratiediensten

We bieden gratis professionele website-migratieservice. Onze experts zullen al het werk voor u doen en uw bestanden en databases overzetten. We migreren meer dan tientallen websites per dag en kennen de ins en outs om het proces voor u soepel en zonder risico te laten verlopen!

Ben je klaar?
Profiteer van kracht, flexibiliteit en controle voor uw sites met onze volgende generatie webhosting.