Ultahost...
Virtueel Toegewijd (VDS)
Ervaar high-performance SSD op onze krachtige server, geladen met de nieuwste Intel Xeon-processors, terabytes SSD-schijfruimte en 512 GB RAM per serverplatform met 3x snelheid en onbeperkt verkeer. Krijg maximale snelheid en stabiliteit en blaas uw website nieuw leven in.

Virtuele Dedicated Servers (VDS)-abonnementen

Volledig schaalbaar Om met u mee te groeien, laat u uw hosting meegroeien met uw bedrijf met onze krachtige diensten.


Monthly Yearly
POWER Plus
$37.50 /mo
Bestellen
  4 CPU Cores
  8 GB RAM
  250 GB NVMe SSD
  200 Mbit/s Port
POWER Pro
$45.50 /mo
Bestellen
  6 CPU Cores
  12 GB RAM
  350 GB NVMe SSD
  400 Mbit/s Port
POWER Premium
$69.50 /mo
Bestellen
  8 CPU Cores
  16 GB RAM
  450 GB NVMe SSD
  600 Mbit/s Port
POWER Ultra
$96.50 /mo
Bestellen
  10 CPU Cores
  24 GB RAM
  550 GB NVMe SSD
  1000 Mbit/s Port
POWER Elite
$129.90 /mo
Bestellen
  16 CPU Cores
  32 GB RAM
  650 GB NVMe SSD
  1000 Mbit/s Port
POWER Advanced
$176.90 /mo
Bestellen
  16 CPU Cores
  48 GB RAM
  750 GB NVMe SSD
  1000 Mbit/s Port
POWER Turbo
$260.90 /mo
Bestellen
  24 CPU Cores
  64 GB RAM
  1000 GB NVMe SSD
  1000 Mbit/s Port

Functies van virtuele dedicated servers (VDS)

Bureaus, bedrijfseigenaren, sociale platforms, video-sharing en eCommerce-winkels gedijen goed met Virtual Dedicated Servers (VDS) Hosting.

Onbeperkte Bandbreedte

Er zijn geen limieten voor de hoeveelheid verkeer die uw door VDS gehoste site of app kan ontvangen. Het enige wat we vragen is dat je aardig bent en je houdt aan ons onbeperkte beleid.

Beheerde server

Geniet van vriendelijke, slimme hulp van onze technische ondersteuning van wereldklasse. we houden uw server draaiende en up-to-date met beveiligingspatches, OS-updates en meer.

99,9% service-uptime

Ons trackrecord van bedrijfsklasse betekent enkele van de beste uptime-prestaties in de branche. We hebben zoveel vertrouwen in onze infrastructuur, 99% uptime-garantie.

Razendsnelle opslag

Uw VDS wordt gehost op onze enterprise-class RAID-10 SSD-opslagarrays die betrouwbare bliksemsnelle gegevensopslag bieden.

Intel Xeon-processors

We gebruiken alleen de nieuwste Intel Xeon-processors op ons VDS-hostingplatform. Toonaangevende prestaties en betrouwbaarheid.

Proactieve bewaking

Wij monitoren uw VDS 24/7 en reageren direct op alles wat u nodig heeft. Vaak lossen we een probleem op voordat u het weet.

Ondersteuning

Ons team is speciaal opgeleid om niet alleen technische problemen op te lossen, maar om u te helpen met alle aspecten van online gaan. Neem op elk moment contact met ons op. Wij werken voor u in de klok rond. Voor projecten die speciale zorg nodig hebben, kunt u gebruik maken van de extra mogelijkheid van prioriteitsonderhoud.

Gratis migratieservices

U kunt nu gratis uw eigen website naar UltaHost migreren. Ons team zal u persoonlijke service bieden. We kunnen elke site die compatibel is met onze hostingproducten verhuizen.

Veelgestelde vragen over VDS-hosting

U vindt hier een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden over een bepaald onderwerp van Virtual Dedicated Hosting.

Wat is Power VDS Hosting?
 • VDS, dat bestaat uit de initialen van de woorden Virtual Dedicated Server, betekent virtuele servers met dezelfde kenmerken als fysieke servers. Dit serversysteem breekt fysieke bronnen af ​​en creëert virtuele servers op bestaande fysieke bronnen. VDS-servers hebben exact dezelfde kenmerken als fysieke servers. Het besturingssysteem is onafhankelijk van andere servers en is gebruikersspecifiek. Net als bij fysieke servers is er geen beperking op de software-installatie op virtuele VDS-servers.

  VDS is een van onze krachtige pakketten waarmee u duizenden gebruikers in uw sociale netwerk of uw eigen zakelijke website kunt afhandelen. Zo'n type hosting is geschikt voor een online winkel, een forum met een groot aantal bezoekers, of een CRM of een sociaal netwerk of een website voor het delen van video's, of een bedrijfssite waar klanten en werknemers accounts of persoonlijke e-mail hebben.

Wat is het echte voordeel van VDS-hosting?
 • Allereerst biedt VDS-hosting u toegewijde bronnen. Dat betekent dat u uw CPU-vermogen, RAM of schijfruimte niet hoeft te delen. U heeft een toegewezen bedrag dat u geheel naar eigen inzicht beheert.

  De aard van virtuele serverhosting garandeert stabiliteit. Aangezien alle bronnen zorgvuldig worden beheerd en aan de gebruikers worden toegewezen, kunt u erop vertrouwen dat periodes van intensief gebruik geen invloed hebben op uw serverstabiliteit.

  Ten slotte is misschien wel het belangrijkste voordeel van VDS-hosting de hoogste prijs. U krijgt root-toegang en ongeëvenaarde controle over de toegekende bronnen. U kunt werken aan projecten die veel middelen vergen en nog veel meer, wij geven u meer kracht om duizenden dagelijkse gebruikers en tot 500.000 gebruikers per maand te verwerken.

 • Ja dat kan! Dat is het mooie van een VDS-hostingservice. Het geeft een ongeëvenaarde controle over uw project! Op UltaHost kunt u kiezen uit tientallen verschillende op Linux gebaseerde besturingssystemen om aan uw behoeften te voldoen.

Wanneer moet u overstappen naar Power VPS-hosting?
 • De beste tijd om naar VDS-hosting te gaan, is wanneer je de technische kennis hebt verzameld die je hiervoor nodig hebt of wanneer je shared hosting of normale VDS-hostingaccount niet langer voldoende middelen voor je project biedt en je groter moet worden !

  U kunt ook naar dit plan gaan overschakelen wanneer uw website meer dan 50.000 maandelijkse bezoekers heeft en u denkt dat uw website traag wordt.

Kan ik VDS eenvoudig upgraden naar een hoger plan?
 • Natuurlijk! We hebben een paar verschillende plannen opgesteld die bij elk project passen. Met elke groeiperiode kun je bijna naadloos een krachtiger plan kiezen en upgraden zonder helemaal geen downtime.

Ben je klaar?
Profiteer van kracht, flexibiliteit en controle voor uw sites met onze volgende generatie webhosting.