Ultahost...


Monthly Yearly
POWER Plus
$37.50 /mo
Bestellen
  4 CPU Cores
  8 GB RAM
  250 GB NVMe SSD
  200 Mbit/s Port
POWER Pro
$45.50 /mo
Bestellen
  6 CPU Cores
  12 GB RAM
  350 GB NVMe SSD
  400 Mbit/s Port
POWER Premium
$69.50 /mo
Bestellen
  8 CPU Cores
  16 GB RAM
  450 GB NVMe SSD
  600 Mbit/s Port
POWER Ultra
$96.50 /mo
Bestellen
  16 CPU Cores
  24 GB RAM
  550 GB NVMe SSD
  1000 Mbit/s Port
POWER Elite
$129.90 /mo
Bestellen
  16 CPU Cores
  32 GB RAM
  650 GB NVMe SSD
  1000 Mbit/s Port
POWER Advanced
$176.90 /mo
Bestellen
  16 CPU Cores
  48 GB RAM
  750 GB NVMe SSD
  1000 Mbit/s Port
POWER Turbo
$260.90 /mo
Bestellen
  24 CPU Cores
  64 GB RAM
  1000 GB NVMe SSD
  1000 Mbit/s Port

Wat is Power VDS Hosting?
 • VDS, dat bestaat uit de initialen van de woorden Virtual Dedicated Server, betekent virtuele servers met dezelfde kenmerken als fysieke servers. Dit serversysteem breekt fysieke bronnen af ​​en creëert virtuele servers op bestaande fysieke bronnen. VDS-servers hebben exact dezelfde kenmerken als fysieke servers. Het besturingssysteem is onafhankelijk van andere servers en is gebruikersspecifiek. Net als bij fysieke servers is er geen beperking op de software-installatie op virtuele VDS-servers.

  VDS is een van onze krachtige pakketten waarmee u duizenden gebruikers in uw sociale netwerk of uw eigen zakelijke website kunt afhandelen. Zo'n type hosting is geschikt voor een online winkel, een forum met een groot aantal bezoekers, of een CRM of een sociaal netwerk of een website voor het delen van video's, of een bedrijfssite waar klanten en werknemers accounts of persoonlijke e-mail hebben.

Wat is het echte voordeel van VDS-hosting?
 • Allereerst biedt VDS-hosting u toegewijde bronnen. Dat betekent dat u uw CPU-vermogen, RAM of schijfruimte niet hoeft te delen. U heeft een toegewezen bedrag dat u geheel naar eigen inzicht beheert.

  De aard van virtuele serverhosting garandeert stabiliteit. Aangezien alle bronnen zorgvuldig worden beheerd en aan de gebruikers worden toegewezen, kunt u erop vertrouwen dat periodes van intensief gebruik geen invloed hebben op uw serverstabiliteit.

  Ten slotte is misschien wel het belangrijkste voordeel van VDS-hosting de hoogste prijs. U krijgt root-toegang en ongeëvenaarde controle over de toegekende bronnen. U kunt werken aan projecten die veel middelen vergen en nog veel meer, wij geven u meer kracht om duizenden dagelijkse gebruikers en tot 500.000 gebruikers per maand te verwerken.

 • Ja dat kan! Dat is het mooie van een VDS-hostingservice. Het geeft een ongeëvenaarde controle over uw project! Op UltaHost kunt u kiezen uit tientallen verschillende op Linux gebaseerde besturingssystemen om aan uw behoeften te voldoen.

Wanneer moet u overstappen naar Power VPS-hosting?
 • De beste tijd om naar VDS-hosting te gaan, is wanneer je de technische kennis hebt verzameld die je hiervoor nodig hebt of wanneer je shared hosting of normale VDS-hostingaccount niet langer voldoende middelen voor je project biedt en je groter moet worden !

  U kunt ook naar dit plan gaan overschakelen wanneer uw website meer dan 50.000 maandelijkse bezoekers heeft en u denkt dat uw website traag wordt.

Ben je klaar?
Profiteer van kracht, flexibiliteit en controle voor uw sites met onze volgende generatie webhosting.