Hoe Envato Elements Template Kits te gebruiken

How to use Envato Elements Template Kits
How to use Envato Elements Template Kits

Ben je een beginner in de wereld van Envato? Ben je op zoek naar een oplossing voor je creatieve ellende? Lees dan verder om dingen te vinden die je leven zullen veranderen.

Onlangs lieten we je zien hoe je de Envato market plugin kunt downloaden en instellen op je WordPress profiel (bekijk het hier als je het gemist hebt!). Het doel van die plugin was om je toegang te geven tot ThemeForest en CodeCanyon, twee van de grootste repositories voor WordPress hulpmiddelen online.

Vandaag bespreken we Envato Elements en het gebruik ervan met je. Envato Elements is een uitgebreide oplossing voor het aanpassen van je WordPress websites met behulp van Elementor en Template Kits. Deze Template Kits zijn geen vervanging voor WordPress thema’s, maar ze geven je site een veralgemeend gevoel en uiterlijk naar jouw smaak. Ze zijn modulair, zodat je delen ervan kunt kiezen om te behouden of weg te laten.

Laten we aan de slag gaan!

Envato Elements installatiestappen:

  • Installeer de Envato Elements plugin vanaf hier.
  • Installeer Elementor of Elementor Pro vanaf hier, afhankelijk van of het thema dat je wilt gebruiken Elementor of Elementor Pro vereist. Elementor fungeert als de paginabouwer voor je template kit.
  • Verbind je Envato Elements account met behulp van je Envato Elements plugin in WordPress. Dit doe je door te klikken op de link Connect Elements Account in de rechterbovenhoek van de Envato Elements plugin pagina.
  • Kopieer je nieuw gegenereerde Envato Elements abonnementstoken.
  • Controleer je Envato Elements abonnementstoken.
  • Gefeliciteerd! Je hebt nu toegang tot de enorme hoeveelheid Template Kits en Stock afbeeldingen die worden aangeboden als onderdeel van het Envato Elements abonnement. Al deze bronnen zijn direct beschikbaar binnen WordPress.

Als je nu een Template Kit uit de Elements winkel wilt importeren of opzetten, moet je nog een paar stappen doen, maar wees niet bang, want het is een fluitje van een cent.

Een Template Kit instellen vanuit de Elements winkel Stappen:

1. Open de sectie Template Kits in de Envato Elements plugin vanuit je WordPress dashboard.

2. Blader of zoek naar thema’s die aan je wensen voldoen en kies er een die je leuk vindt.

3. Klik op de Install Kit knop op de Template Kit die je hebt gekozen.

4. Nadat de Kit klaar is met installeren, klik je op de View All Templates knop om alle mogelijke voorgebouwde Templates te bekijken.

Voor Sjabloon Kits die extra hulpmiddelen nodig hebben om volledig te functioneren:

  • Op de gedownloade Sjabloon Kits verschijnt een oranje banner als er extra middelen nodig zijn. Klik op de knop Vereisten installeren om verder te gaan.
  • Klik op de knop Sjabloon importeren als alle voorwaarden met succes zijn geïnstalleerd.
  • Deze Sjabloon zal nu worden opgeslagen onder in de sectie Opgeslagen Sjablonen van je Sjablonen in de Elementor plugin. Het wordt aanbevolen om slechts één Sjabloon tegelijk te importeren.

We hopen dat je deze gids nuttig vindt bij het gebruik van Elementor en Envato Elements om je WordPress pagina op te leuken.

Bekijk ons unieke Envato Hosting plan voor maximale veiligheid en prestaties met je Envato bronnen en scripts.

We zullen in de toekomst diep in meer Envato bronnen en gidsen duiken, dus blijf op de hoogte!

Total
0
Shares
1 comment
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
What is a domain? Comprehensive explanation for beginners

Wat is een domein? Een uitgebreide uitleg voor beginners

Next Post
What is JetPack and Why Should You Use It

Wat is JetPack en waarom zou je het gebruiken?

Related Posts
Total
0
Share