HostAdvice bekroont UltaHost met een badge

HostAdvice awards UltaHost with a badge
HostAdvice awards UltaHost with a badge
Shares

Hier is weer spannend nieuws om met jullie te delen, in verband met een andere prestatie van UltaHost bij onze gewaardeerde klanten & toekomstige potentiële serviceafnemers.

We zijn blij jullie allemaal te kunnen vertellen dat HostAdvice vertrouwen in ons toont en ons serviceniveau bewondert op basis van klanttevredenheid & vertrouwen, dat ze naar ons tonen. Bovendien geven ze ons, terwijl ze onze diensten erkennen, de badge van “Top WordPress Hosting 2021“.

HostAdvice is de op internet gebaseerde web-hosting directory die de details heeft van de meeste web-hosting bedrijven. Bovendien heeft het alle gegevens van die bedrijven zoals pakketten, plannen, aangeboden diensten, ondersteuning en nog veel meer. Met de hulp van duizenden webmasters wereldwijd analyseren ze hun diensten, ondersteuning & beveiligingsmechanisme en schrijven er beoordelingen over. Bovendien laten ze klanten beoordelingen en hun ervaringen schrijven, die ze voelden tijdens het gebruik van hun diensten. Ze helpen gebruikers betere diensten te vinden volgens hun eisen.

HostAdvice geeft ons die badge op basis van onze dienstenanalyse en de klantenbeoordeling, die ze op dat forum delen. Daarin geeft geen van onze klanten een slechte beoordeling over ons. Het lijkt erop dat ze allemaal blij zijn met onze diensten. Op dat moment deden we nog een toezegging om het vertrouwen dat jullie in ons hebben te behouden. En we zullen ons best doen om die communicatie tussen ons en jullie tot een minimum te beperken. We zullen je vertrouwen nooit breken & je nooit teleurstellen.

Bij wordpress hosting is ons starterspakket $2,95. Wij bieden 1 website hosting – 10.000 maandelijkse bezoeken, 30 Gb SSD disk drive, 1 Email Account, Gratis SSL, 2 Databases, Meerdere datacenters, Beheerde WordPress configuraties. Verder bieden we Instant WordPress setup, Gratis SSL, Geautomatiseerde dagelijkse back-up, automatische plug-in & beveiligingsupgrades. Gratis Site Migratie en nog veel meer diensten. Bezoek voor een gedetailleerd overzicht “UltaHost WordPress Hosting Pakketten“.

Als we het hebben over onze diensten, bieden we top-notch Web Hosting Oplossingen tegen de laagste prijzen & proberen we het gat te dichten van live klantenondersteuning en overleg, dat nog niet gevuld is. We hebben een zeer geavanceerd en gerijpt Machine Learning gebaseerd beveiligingsmechanisme, dat onze servers Bullet Proof heeft gemaakt. We gebruiken BitNinja beveiligingsdiensten, die werken als frontsoldaten tegen virussen en bugs en onze servers hackvrij hebben gemaakt, waardoor we 99,9% uptime hebben. We bieden ook veel unieke en klantgerichte mogelijkheden die andere bedrijven gewoonlijk niet hebben, zoals het aanbieden van Server Support Services – waarin we on-demand de servers van onze klanten onderhouden, zodat je geen diensten van derden nodig hebt voor serveronderhoud.

In onze hostingdiensten is ons opstartplan $3,29 in Shared Hosting. Onze servers hebben allemaal een ingebouwde SSD. Wij bieden 99,9% uptime & gratis dagelijkse back-up in al onze diensten. We bieden ook server en hosting overleg & technische ondersteuning, wat bedrijven meestal niet doen: gratis mailing servers, Encryptie, ingebouwde SSD installatie, en nog veel meer extra diensten.

Als je van dit artikel hebt genoten, dan zul je het hostingplatform van UltaHost geweldig vinden. Krijg 24/7 ondersteuning van ons support team. Onze aangedreven infrastructuur richt zich op automatisch schalen, prestaties en beveiliging. Laat ons je het verschil zien! Bekijk onze plannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
Wowonder vs. sengine

Vergelijking tussen WoWonder en Sngine sociale netwerk scripts.

Next Post
5 tips to improve Google search ranking

5 tips om de Google-zoekresultaten te verbeteren

Related Posts
 25% off   Enjoy Powerful Next-Gen VPS Hosting from as low as $5.50