Hoe krijg je meer positieve Google bedrijfsbeoordelingen?

cara mendapatkan review positif di google bisnis
Shares

In het snelle leven van vandaag wil niemand meer naar de markt om het gewenste product te beoordelen.

Ledereen wil gewoon het gekozen product beoordelen op Google bedrijfsbeoordeling. Bijvoorbeeld, als iemand het beste hotel, restaurant of salon in de stad wil vinden. Dan is volgens zijn/haar eisen de 1e stap die iedereen moet doen dat hij/zij het op Google zoekt. Daarna wordt de volgorde van de op de pagina geladen zoekopdrachten getoond met betrekking tot de beoordelingen en ranglijsten. En deze rankings en beoordelingen spelen een essentiële rol in de Google bedrijfsgroei voor elke bedrijfstak. Omdat deze beoordelingen veel belang hebben bij digitale marketing, dus hieronder enkele tips om meer positieve gedachten te krijgen:

 • Vraag je klant om bedrijfsbeoordelingen.
 • Met behulp van het versturen van vervolg e-mails.
 • Door “een leave-behind” achter te laten.
 • Je kunt meer beoordelingen krijgen door een, (beoordelingslink) op de website toe te voegen voor de klanten.
 • Je kunt positieve beoordelingen krijgen door te reageren, op de slechte beoordelingen van de klanten op de website.

De hulp van je klanten vragen om een directe beoordeling is een van de eenvoudige, manieren om te zorgen voor positieve beoordelingen voor je website of webpagina. Het is de meest premium methode om het vertrouwen voor je bedrijf bij de klanten te krijgen. Dus, als je direct met je klant aan de telefoon bent en je klant is tevreden over je, dan kun je hem/haar vragen om een directe bedrijfsbeoordeling.

Na de succesvolle levering van je product, of diensten aan de klant en wanneer je werk is afgelopen, kun je positieve zakelijke recensies verdienen door je klant een follow-up e-mail te sturen, en ook kun je ze vragen om je bedrijfswebsite of webpagina achter te laten met een positieve Google Bedrijfsbeoordeling. Zorg er in je e-mail dus voor dat je manier van interactie met je klant en klanten persoonlijk moet zijn. Je kunt je klant in de e-mail ook bedanken dat hij voor jou heeft gekozen. Je kunt een vertrouwensfactor bij je klanten creëren door te laten zien dat je alle feedback waardeert en leest, in een e-mail. Je kunt je klant in een e-mail ook vertellen waarom de feedback essentieel is. Je kunt ook een directe link geven voor de feedback en beoordeling voor je bezoekers om meer beoordelingen te bereiken en je google bedrijf te verbeteren.

Een andere techniek om meer Google bedrijfsbeoordelingen te krijgen is de leave-behind techniek. Het is een soort marketing garantie die je bij je klanten kunt achterlaten, bijvoorbeeld een Google-beoordelingskaart. Deze trends zijn meestal populairder bij aannemers & lokale servicebedrijven.

Als je bijvoorbeeld een aannemer van houten vloeren bent die net de nieuwe houten hardhouten vloeren in het huis van een klant of een andere plaats zoals een kantoor enz. heeft gelegd, overweeg dan om een map achter te laten waarin het volgende staat:

 • Onderhoudstips, voor de verzorging van de nieuwe vloer van je klant.
 • Een contactnummer voor het geval je klant problemen heeft met het repareren van de vloer.
 • Een visitekaartje.
 • Een Google-beoordelingskaart.

Door alle bovenstaande extra diensten te leveren, bereik je de aantrekkingskracht van de klant en het vertrouwen. En uiteindelijk wordt je klant loyaal aan je en voorziet je van positieve google bedrijfsbeoordelingen voor het bedrijf.

Het toevoegen van een Beoordeling Link voor Je website op de webpagina is heel behulpzaam bij het krijgen van meer positieve Google bedrijfsbeoordelingen. Het wordt beschouwd als een gemakkelijke manier om meer Google-beoordeling te krijgen. Dus, voordat we de link plaatsen, moeten we begrijpen wat de link inhoudt? Een aangepaste Google-beoordelinglink is iets dat precies is wat het klinkt. Het is een aangepaste URL die je in staat stelt om een voorziening te maken van de pagina waar je klanten een recensie voor je product of diensten kunnen achterlaten. Wanneer iemand op de door jou verstrekte aangepaste Google-beoordelinglink klikt, wordt de klant uiteindelijk verplaatst naar een Google beoordelinpagina van jouw website.

Een andere efficiënte manier om meer positieve bedrijfsbeoordelingen te krijgen is door aandacht te besteden aan je uitgeputte klanten. Sommige mensen houden niet van jou of je product of je diensten, en uiteindelijk bewezen ze als een slechte beoordeling voor je Google bedrijf. Dus, om dit probleem allemaal op te lossen, moet je aandacht besteden aan die uitgeputte klanten die slecht recenseren. Dus, je kunt hun slechte e-mails op de volgende manieren beantwoorden, zodat je je beoordelingen terug krijgt met de rankings:

 • Stap nr. 1 is dat je je excuses kunt aanbieden aan je klant en kunt meeleven met je klant met behulp van je antwoord op alle negatieve recensies. Je moet de zorgen van je klant erkennen als je een positieve recensie voor je product wilt op een Google-bedrijf en om je Google-ranglijsten te krijgen.
 • Stap nr. 2 is dat je in je reactie op alle slechte beoordelingen van de klant een kleine marketingstrategie kunt invoegen.
 • Stap nr. 3 is heel overtuigend dat je het contactnummer achterlaat in het antwoord, en dat je persoonlijk wordt met je klant of cliënt door alle gesprekken tussen jullie te verplaatsen, van online naar offline. Met behulp hiervan kun je de bezorgdheid van de klant erkennen. En je kunt ook de vertrouwensfactor met je consument bereiken, wat uiteindelijk zal helpen om een positieve google bedrijfsbeoordeling te krijgen, en het zou je Google bedrijfsranglijst verbeteren.
 • Stap 4 gaat over de toon die je moet aanhouden bij het beantwoorden van de slechte recensie van je klant, dus je stijl en uitdrukking moeten je antwoord eenvoudig, kort en krachtig houden.

Alle hierboven besproken factoren spelen een essentiële rol bij het krijgen van meer positieve bedrijfsbeoordelingen. Alle bovenstaande factoren moet iedereen in gedachten hebben als het gaat om het bereiken van de google bedrijfsbeoordelingen. Dit zou je niet alleen helpen bij het krijgen van meer bedrijfsbeoordelingen, maar ook bij het bereiken van de vertrouwensfactor onder je klanten die uiteindelijk zou verbeteren van de google bedrijfsranglijst ook.

Als je van dit artikel hebt genoten, dan zul je het hostingplatform van UltaHost geweldig vinden. Krijg 24/7 ondersteuning van ons support team. Onze aangedreven infrastructuur richt zich op automatisch schalen, prestaties en beveiliging. Laat ons je het verschil zien! Bekijk onze plannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
How UltaHost manages to offer best services with unbeaten prices.

Hoe UltaHost erin slaagt de beste diensten aan te bieden met onovertroffen prijzen.

Next Post
Google My Business

Hoe je Google My Business kunt gebruiken, om je hoger te plaatsen

Related Posts