Hoe je Google My Business kunt gebruiken, om je hoger te plaatsen

Google My Business
Shares

Google My Business wordt beschouwd als een gratis marketinginstrument, dat zeer behulpzaam is bij de rangschikking van elk bedrijf in de Google zoekresultaten.

Met Google My Business kunnen alle bedrijfseigenaren en marketeers hun bedrijf beheren en bepalen hoe hun bedrijf wordt weergegeven op Google Zoeken en Google Maps. GMB is de naam van de vermelding van je bedrijf op Google, die je bedrijfsnaam, contactgegevens, adres en websitelinks, enz. toont. Dus, in de ranking van elk bedrijf met behulp van Google My Business zijn de volgende stappen zeer aan te bevelen:

  • Vul je volledige profiel in met de juiste informatie.
  • Maximaliseer het aantal foto’s op je profiel.
  • Moet het laatste nieuws, updates en speciale aanbiedingen met betrekking tot je Bedrijf plaatsen.
  • Moedig je klant aan om een recensie voor je Bedrijf achter te laten.
  • Bouw vertrouwen op bij je klanten en opdrachtgevers door te reageren op slechte recensies of opmerkingen.

De allereerste stap bij het gebruik van Google My Business om de lokale zoekrangschikking te verbeteren is om zoveel mogelijk informatie over je bedrijf te geven in je Google My Business-profiel. Je profiel moet je gewenste doel erkennen. Je kunt informatie geven over je bedrijfsnaam, producten of diensten die je aanbiedt, en je bedrijfsinformatie zoals contactgegevens, adres en websitelink. Alle gegevens en informatie die je in de GMB verstrekt moeten dus correct en relevant zijn. De locatie die je in de GMB opgeeft moet ook correct zijn.

Help de mensen of het publiek om te zien waar je bedrijf over gaat, en wat je aanbiedt en verkoopt, en dat kun je doen door jezelf te presenteren met foto’s en logo’s. Wanneer je je Google My Business profiel gaat aanmaken, kun je zowel logo ontwerpen als omslagfoto’s toevoegen. De logo’s of de afbeeldingen die je in de GMB gebruikt moeten dus veel lijken op die van je Facebook-, Twitter-, LinkedIn- of Pinterest-profielen. Zonder het patroon van dezelfde afbeeldingen en logo-ontwerpen zal het voor een publiek veel moeilijker zijn om je merk online te herkennen, en dat zal je kosten in de vorm van minder verkopen. Laat het hier alleen niet bij. Laat ook de locatie van je bedrijf, producten en handwerk zien met behulp van het plaatsen van enkele extra foto’s. Als je een restaurant runt, kun je foto’s plaatsen van je maaltijden, menu’s en je eetzaal. Zorg er bij het plaatsen van deze foto’s voor dat ze er lekker en professioneel uitzien, en dat ze klanten aantrekken. Volgens recente cijfers van Google krijgen bedrijven met meer foto’s 42% van de meer aanvragen voor routebeschrijvingen, en 35% van de meer kliks naar hun websites of pagina’s.

De informatie die je verstrekt op je Google My Business-profiel, zoals je adres, uren, en andere contactinformatie (e-mailadres, contactnummer, enz.), moet altijd accuraat, correct, geldig, en altijd actueel zijn. Zorg er ook voor dat je alle eerdere informatie aanpast als die met de tijd verandert. Je kunt ook berichten maken voor je bedrijf om je klanten of cliënten te informeren over updates, nieuwe producten, aanbiedingen en andere gebeurtenissen. Afhankelijk van je doel zullen deze berichten je profiel fris houden, en verkoop stimuleren, en ook bezoeken aan je fysieke en digitale winkel stimuleren.

Om de lokale zoekfunctie met behulp van Google My Business te bereiken, moet je klanten aanmoedigen om een recensie voor je Bedrijf achter te laten. Het is een feit dat mensen andere mensen meer vertrouwen dan dat ze vertrouwen hebben in een bedrijf. Een goede beoordeling kan inderdaad de beslissende factor zijn die de aanstaande klanten in het voordeel van je bedrijf laat beslissen. Studies zijn ook constructief in het verbeteren van je Google rangschikking. Nu is de vraag wanneer je je klant om een beoordeling moet vragen, dus de beste tijd om een recensie te vragen is de tijd na het leveren van een geweldige ervaring met de succesvolle levering van je product of diensten. Of het nu fysiek in de winkel is of online, overweeg altijd het delen van een kaartje of het e-receipt dat je klant om een recensie zou vragen.

Bouw vertrouwen op bij je klanten en opdrachtgevers door te reageren op vervelende opmerkingen of recensies op je profiel. Slechte opmerkingen of beoordelingen zetten je omlaag in Google My Business. En dan is het enige wat je weer een boost kan geven in Google My Business je positieve reactie op de negatieve feedback. Je positieve interactie met het slechte commentaar of de recensie kan het vertrouwen en de loyaliteitsfactor bij je klant opbouwen, wat zou helpen bij het bereiken van de lokale bedrijfsranglijst. Onthoud altijd terwijl je reageert dat je toon of stijl moet voldoen aan je merkstem, en blijf altijd respectvol en professioneel tegenover de klanten. Dat kan ook gevolgen hebben voor negatieve recensies. Het zou dus het beste zijn als je ze niet negeert. Als je niet genoeg tijd kunt besteden aan het beantwoorden van alle klantbeoordelingen, zorg er dan voor dat je het proces automatiseert met Google My Business software. Draai de zaken altijd om met behulp van luisteren en het aanpakken van de problemen die naar voren worden gebracht. Wees altijd eerlijk en verontschuldig je wanneer dat gewenst is. En als de zaak nogal gevoelig ligt, kun je ze ook vragen je een privébericht te sturen, en dit zou helpen om de vertrouwensfactor en de comfortzone van je klanten te winnen.

Alle bovenstaande factoren of tips moeten worden opgevolgd tijdens het opnemen of maken van je Google My Business. Door alle bovenstaande informatie te volgen, kun je de vertrouwensfactor en comfortzone voor je klanten bereiken, wat uiteindelijk zal helpen bij het verkrijgen van meer beoordelingen en verkeer voor je bedrijf. En door het bereiken van meer verkeer kun je concurreren in de markt, en kun je meer winst en meer inkomsten uit je Bedrijf halen. Geef dus altijd de juiste informatie op GMB, maximaliseer het gebruik van afbeeldingen en logo’s, werk je profielinformatie bij, en creëer een vertrouwensfactor voor je klanten door kwalitatief goede inhoud en diensten te onderhouden. Het zou je helpen bij het bereiken van een lokale zoekrangschikking met het gebruik van GMB.

Als je van dit artikel hebt genoten, dan zul je het hostingplatform van UltaHost geweldig vinden. Krijg 24/7 ondersteuning van ons support team. Onze aangedreven infrastructuur richt zich op automatisch schalen, prestaties en beveiliging. Laat ons je het verschil zien! Bekijk onze plannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
cara mendapatkan review positif di google bisnis

Hoe krijg je meer positieve Google bedrijfsbeoordelingen?

Next Post
UltaHost the best cheap web host

Waarom is UltaHost de beste goedkope webhost?

Related Posts