Hoe kies je de beste en goedkoopste VPS?

The best and cheap VPS
Cara Memilih VPS Murah dan terbaik
Shares

Ben je op zoek naar een goedkoop VPS-plan dat het beste past bij je zakelijke behoeften en dat flexibel is?

Terwijl je zoekt naar het juiste VPS-plan voor je bedrijf, heb je misschien verschillende aanbiedingen gezien van verschillende dienstverleners die allemaal behoorlijk betaalbaar en goed te doen lijken.

Hoe kies je het juiste en goedkope VPS-plan uit het aanbod? Dit is een lastige maar essentiële keuze omdat je precies moet weten wat het belang is van de middelen die je naar je bedrijf brengt. Ook moet je voor het beste tarief enige kennis hebben van de VPS servers. Zonder enige voorafgaande ervaring met goedkope VPS service kun je tot moeilijkheden leiden tijdens het ontwikkelen van een website.

Virtual private servers zijn tegenwoordig behoorlijk betaalbaar. Voorbij zijn de dagen dat je veel geld moet betalen voor een VPS dienst.

Nu kun je snel een goede en goedkope VPS host krijgen met ultieme kwaliteit. Tegenwoordig komen zelfs de goedkope VPS diensten met veel functies en opslagmogelijkheden. De zakelijke markt wordt overspoeld met VPS aanbieders die gemakkelijk betaalbaar zijn en je een fatsoenlijke kwaliteit bieden.

Er zijn echter een paar factoren die je niet moet negeren terwijl je een goedkoop VPS-plan kiest. Klantenondersteuning, beveiligingsfuncties en een goede uptime zijn bijvoorbeeld een paar dingen die je helpen je website stabiel en foutloos te houden. Het beste zou zijn om deze aspecten van dienstverlening in je achterhoofd te houden terwijl je omgaat met een goedkope VPS server provider die je een wereld biedt voor een zo laag mogelijk bedrag.

Hier zijn een paar aspecten die je kunnen helpen het juiste en goedkope VPS-plan voor je bedrijf te kiezen. Controleer ook of de goedkope VPS die je kiest een subtiele combinatie heeft van kosten en waarde.

Klantbeoordelingen

De klantenbeoordeling is een uitstekende manier om iets te weten te komen over de kwaliteit van een product of dienst. Dus als een goedkope VPS hosting provider je veel aanbiedt, maak jezelf dan duidelijk over de service reviews. Hiervoor kun je een stel websites bezoeken en de onbevooroordeelde reviews vergelijken, bijvoorbeeld Hostings.info. Niet alle recensies zijn eerlijk, want sommige websites kopen valse recensies in. Maar je kunt zien of een product of dienst geschikt is voor je bedrijf door de Facebook profiel commentaren van de aanbieder te controleren. Facebook profiel commentaren, vooral promotiepost commentaren, kunnen je helpen bepalen of de vorige klanten tevreden waren met de diensten. Ook kun je eerdere klantbeoordelingen op Google en PCMag.com controleren.

Kijk naar het aantal resources dat je nodig hebt

Welke hosting server je ook gebruikt voor je website, je site zal een aantal bronnen op de server in beslag nemen als opslag. Daarom moet je bepalen in welke hoeveelheid je die bronnen nodig gaat hebben. Meestal zijn de middelen die je nodig hebt harde schijfruimte, de hoeveelheid RAM en CPU. Heb je een belangrijker project of werk je op bedrijfsniveau, dan heb je meer resources nodig. VPS hosting plannen rekenen je voor de middelen die je gebruikt. Het is dus verstandig om de exacte hoeveelheid resources te bepalen om te voorkomen dat je geld uitgeeft aan resources die je niet gaat gebruiken. Als je aanvankelijk een Startup bent, maar je projecten zullen in de toekomst groeien en uitbreiden, moet je je goedkope VPS service provider kiezen door je toekomstige plannen in overweging te nemen.


RAM

Als je bedrijf groeit of aan een enorm project werkt, zul je meerdere websites en projecten moeten draaien. Om alles soepel te laten verlopen heb je geoptimaliseerd RAM nodig.

Je VPS hosting kan je alleen voorzien van het foutloos draaien van verschillende websites en projecten als het tenminste 4 GB RAM heeft. Maar als je werkt aan media-intensieve projecten, dan neemt de behoefte aan de hoeveelheid RAM aanzienlijk toe.

Elk vermogen heeft echter een gelijkwaardige bron nodig om de kracht te beheren. Als je meer dan 4 GB RAM hebt, heb je nog steeds een adequate CPU nodig om alle robuustheid en kracht van een goed RAM te gebruiken.

Ga na wat de goedkope VPS-provider biedt aan RAM en CPU.


CPU

Groeiende ondernemingen werken aan multi-tasking. Voor multi-tasking heb je een 14nm architectuur met multi-core nodig. Tot nu toe heeft Intel E5 en E7 Xeon servers aangeboden samen met de Haswell en Broadwell architectuur, die met meerdere kernen werkt. De VPS met een dergelijke architectuur levert de beste prestaties, zelfs op piekmomenten.

Technische ondersteuning

Technische ondersteuning is een essentieel aspect dat door veel starters wordt genegeerd bij het zoeken naar een goedkope VPS. Maar bedenk eens even op welke deur je zult kloppen als je een probleem tegenkomt dat je technische vaardigheden te boven gaat? Je bedrijf heeft een actieve website nodig die voortdurend bezoekers bedient. Kleine technische storingen kunnen je website ineens platleggen. Om ervoor te zorgen dat je website altijd actief blijft, heb je tijdige technische ondersteuning nodig van het bedrijf dat je inhuurt als je VPS webhost.

Wanneer je een goedkope VPS zoekt, moet je niet voorbijgaan aan het belang van gretige en responsieve Technische Ondersteuning in tijden van crisis of uitval.

Tijdige technische ondersteuning kan je helpen je website te beveiligen tegen hacken en andere problemen. Ze kunnen je helpen om al je website te herstellen met behulp van back-up en verschillende beveiligingstechnieken.
Het internet zit vol met hackers, die altijd proberen de gegevens van de website uit te buiten. Een hacker kan je website als doelwit nemen voor losgeld. Daarom kan 24/7 klantenondersteuning in dit opzicht constructief zijn. Ook kan tijdige klantenondersteuning je website verdedigen en dergelijke aanvallen voorkomen. Zorg er in het geval van goedkope VPS echter voor dat het technische ondersteuningsteam genoeg weet om met dergelijke problemen om te gaan.


Laatste woorden

Het selecteren van een goedkope VPS die voldoet aan je zakelijke eisen kan soms lastig zijn. Deze beslissing wordt veel moeilijker als er zoveel opties zijn om min of meer voor dezelfde prijs kwaliteitsdiensten te leveren. Toch raden we aan de VPS-host te kiezen die je de ultieme ervaring geeft tegen een betaalbare prijs. Controleer de fysieke kwaliteiten van de dienstverlener samen met de beoordelingen van eerdere klanten. Kies altijd de VPS host waarvan de plannen overeenkomen met je zakelijke eisen om precies te krijgen wat je zoekt.

Als je van dit artikel hebt genoten, dan zul je het hostingplatform van UltaHost geweldig vinden. Krijg 24/7 ondersteuning van ons support team. Onze aangedreven infrastructuur richt zich op automatisch schalen, prestaties en beveiliging. Laat ons je het verschil zien! Bekijk onze plannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
How to choose the right TLD?

Hoe kies je de juiste TLD?

Next Post
UltaHost ranked 1 Sourceforge

UltaHost staat op #1 in de SourceForge lijst

Related Posts