Hoe krijg je een gratis domeinnaam! (inclusief .com domeinen)

Get a Free Domain Name
How to get a Free Domain Name
Shares

Een eenvoudige gids over hoe je nu gratis je eigen domeinnaam kunt krijgen door je bij ons te abonneren op een hostingpakket!

Iedereen die internet gebruikt weet hoe belangrijk de presentatie van een website is. Een van de belangrijkste elementen van hoe je website overkomt op andere mensen is de domeinnaam van je website. Dit is de naam die in de adresbalk van de browser van een gebruiker verschijnt als hij je website bezoekt (lees hier meer over wat domeinen zijn).

De meeste domeinnamen eindigen op .com of een variant van het land van herkomst van de website als het lokale domeinen zijn, bijvoorbeeld .com.in of .com.it. Het deel na de . in de domeinnaam staat bekend als de TLD. Lees meer over hoe je de perfecte TLD kiest.

Er zijn ook .org domeinen voor organisaties, .edu domeinen voor onderwijsinstellingen, .biz voor bedrijven, enzovoort. Er is een recente toestroom van goedkope domeinen die de markt overnemen, zoals .io, .to, .so, enz. domeinen. Meestal hebben deze domeinen kortlopende licenties van niet erg gerenommeerde verkopers en zijn ze ook niet erg SEO-vriendelijk.

Daarom kun je het beste wegblijven van dit soort schetsmatige domeinnamen. Lees meer over hoe je de beste domeinnaam voor je website kiest.

Vandaag geven we je een stap-voor-stap handleiding over hoe je gratis een .com domeinnaam kunt krijgen bij je webhostingplan.

Stappen om een gratis domein te krijgen:

  1. Bezoek UltaHost.com
  2. Selecteer VPS Hosting in de sectie Hosting.
  3. Kies een willekeurig plan met een jaarlijkse abonnementsbetaling.
  4. Voila! Je hebt nu een gratis domein met een waarde tot $17/jaar.

UltaHost biedt je gratis domeinnamen met 12mo, 24mo en 36mo betaalplannen. Het domein is het eerste jaar gratis en als je je abonnement verlengt dan is het het tweede jaar gratis. Is dat niet geweldig?

Dus waar wacht je nog op? Ga nu je gratis domein halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
Best Storage Type for Your Web Server

Het beste opslagtype voor je webserver

Next Post
speed up website

WordPress op steroïden – hoe kun je je blog versnellen?

Related Posts
 25% off   Enjoy Powerful Next-Gen VPS Hosting from as low as $5.50