Hoe begin je een eigen sociaal netwerkplatform?

How to start your own social network platform
How to start your own social network platform
Shares

Sociale media zijn een optimale manier om met de wereld in contact te komen; tegenwoordig evolueren de sociale mediatrends voor ondernemingen.

In de afgelopen tien jaar zijn de sociale media voortdurend uitgebreid en over de hele wereld verspreid. Dat is de reden waarom mensen zich nu richten op specifieke niche- en bedrijfsgerichte sociale media.

Nu ontwikkelen mensen online gemeenschappen voor hun niches, om verbonden te blijven met de mensen van hun gedeelde interesses. Zoals: Showbizz personen zijn bezig hun gemeenschap te ontwikkelen, en sociale activisten creëren hun gemeenschap om met elkaar verbonden te blijven. De reden waarom mensen zulke gemeenschappen ontwikkelen is dat ze dachten dat die oude sociale netwerken nu overvol waren. En op die netwerken voelden velen van hen zich onzeker en hadden een onderbuikgevoel dat geen persoonlijk leven heeft. Ze moeten op die kanalen optreden als een beroemdheid. De andere en voornaamste reden waarom volkeren zulke acties ondernemen is de kwestie van het gegevensgeheim, en dat is het heetste debat van vandaag.

Bovendien creëert het ook een kans voor iedereen om de ruimte te identificeren, een sociaal bedrijfsnetwerk te beginnen en een kans te maken om op de lijst van de beste sociale ondernemers te komen. Om ruimte binnen de markt te identificeren, moet je allereerst kwalitatief marktonderzoek doen om de gebieden te bepalen die sociale media voor ondernemingen nodig hebben. Hiervoor doe je onderzoek via internet en fysiek door de diversiteit aan culturele en professionele achtergronden van mensen te ontmoeten. Het wordt aanbevolen om deel te nemen aan evenementen voor sociale connectiviteit en daar mensen te observeren. Nadat je ruimte hebt aangegeven, moet je je doelpubliek bepalen, en dan ga je in de volgende stap voor de ontwikkeling van een sociaal netwerk.

Voor de ontwikkeling van een sociaal netwerk heb je geen miljoenen dollars nodig en zelfs geen team van honderden mensen. Voor het maken van een sociaal netwerk hoef je alleen maar een behoefte en je doelgroep te identificeren. Hier rijst een uitdaging voor de ontwikkeling van een sociaal netwerk, daarvoor hebben we goed nieuws voor jullie allemaal WoWonder heeft een sociale netwerkkloon in PHP script ontwikkeld. Dat zeer efficiënt, beveiligd, krachtig en effectief is, dat hopelijk voldoet aan alle eisen die je aan je sociale netwerk stelt en dat beschikbaar is voor slechts $125. Je hoeft dus niet alle scripts vanaf nul te schrijven. Je hoeft slechts $125 te investeren en die zeer efficiënte en effectieve kloon te nemen. Het is zeer aan te bevelen om je tijd en geld te investeren in de marketing van je sociale netwerk in plaats van ze te investeren in het ontwikkelen van een sociaal netwerk vanaf nul.


Het sociale netwerkscript van WoWonder heeft bijna alle geavanceerde functies die een sociaal netwerk moet hebben en een paar die het verschil maken met anderen, bekijk de Vergelijking tussen WoWonder en Sngine. Het is het populairste en beste script op de markt. Bovendien is het het voordeligste script met zulke eigenschappen. Er zijn enkele goedkope scripts op de markt, maar die kunnen WoWonder niet evenaren in snelheid, mogelijkheden en efficiëntie. Daarom zeggen we dat het het goedkoopste en meest effectieve script in zijn soort is.

WoWonder heeft de cloudopslagfunctie, waarmee gebruikers Amazon S3 kunnen gebruiken om hun media op afstand naar de cloud te uploaden. WoWonder is sterk beveiligd door de integratie van de nieuwste technologie. En het opslaan en ophalen van media uit de cloud is veiliger en sneller geworden.

Een ander pluspunt en uniek kenmerk van WoWonder zijn de voortdurende updates, want het WoWonder team is voortdurend bezig om een consequent unieke ervaring te geven tijdens het gebruik van sociale netwerken. En voor jouw hulp zijn ze altijd bezig om nieuwe technologieën en ideeën in het netwerk te verwerken om het veiliger te maken en om het netwerk gebruiksvriendelijker te maken voor een betere gebruikerservaring. Voor jouw hulp voegen ze nieuwe ideeën toe aan het netwerk via plugins.

Bovendien is WoWonder de enige sociale kloon die Smart Phone en Desktop toepassingen aanbiedt. Dit opent een poort van mogelijkheden voor jou om uit te blinken en meer en meer klanten aan te trekken. Bovendien, wanneer je gebruikers de kans krijgen om toegang te krijgen tot sociale media vanuit een mobiele toepassing, zal dit je bereik en verkeer vergroten. Uiteindelijk helpt dit je bij het genereren van meer en meer inkomsten.

WoWonder CMS portal heeft twee categorieën:

 • Beheerderspaneel
 • Gebruikers Paneel

Kenmerken van het beheerderspaneel van WoWonder:

Het heeft een overtuigend admin dashboard, dat ontwikkeld is op basis van de nieuwste technologieën. Het admin dashboard is uitgerust met zeer volwassen statistieken met grafieken die de site informatie analyseren, en die statistieken zijn zeer aanpasbaar. De beheerder heeft het recht om algemene site-instellingen bij te werken. Een beheerder kan ook gebruikersinformatie bewerken met beheerdersrechten.

Admin heeft het recht om het thema van het sociale netwerk te veranderen of aan te passen. Vanuit het beheerderspaneel krijg je toegang tot monetisatie en kun je advertenties over het sociale netwerk aanpassen. Met beheerdersrechten kan de beheerder CRUD toepassen op elke afzonderlijke stand of op het hele netwerk; de beheerder kan commentaren/posts/gebruikers die het netwerkbeleid schenden, aanmaken, lezen, bijwerken of verwijderen. Voor veiligheidsdoeleinden kun je vanuit het beheerderspaneel reCaptcha toepassen of verwijderen van het netwerk. Vanuit het beheerderspaneel kun je analytics toepassen of verwijderen van het netwerk. Bovendien kun je vanuit het beheerderspaneel meerdere mandatarissen aanmaken met aangepaste taakverantwoordelijkheden.

Gebruikerspaneel functie van WoWonder:

Het heeft veel functies waarvan er hieronder een paar worden opgesomd:

 • Hoog Niveau Cache Systeem: Wat elk sociaal netwerk moet hebben is snelheid. Versnel je website met ons Cache Framework, dat het mogelijk maakt en de neiging heeft om de belasting van maximaal 1 miljoen gebruikers te beheren!
 • Wonder: Met die functie kan de klant denken aan berichten, foto’s en accounts. 
 • Sociale aanmelding: Het is niet verplicht om je aan te melden via e-mail, WoWonder geeft je de mogelijkheid om in te loggen via verschillende sociale netwerken.
 • Eenvoudige & mooi uitziende URL: WoWonder gebruikt een eenvoudig, rechtlijnig en mooi uitziend URL-beleid. Daarom zien hun URL’s er duidelijk en begrijpelijk uit.
 • Status “laatst gezien” van de gebruiker: Het toont de laatste geziene en online status van de gebruiker.
 • Kennisgeving profielbezoek: Gebruiker ontvangt een melding wanneer iemand zijn profiel bezoekt.
 • Vrienden & Volg Systeem: WoWonder heeft beide opties, een vriendensysteem zoals Facebook, een volgsysteem zoals Twitter. Dit is puur afhankelijk van Admin en bedrijfsbeleid welke methode ze gaan volgen. Een faciliteit om beide tegelijk te gebruiken is ook beschikbaar.
 • Home/Nieuwsfeed: Toont berichten, video’s, foto’s, kaarten en bestanden geplaatst door vrienden die je volgt, ook verhaalfilters, aanbevelingen van volgers/vrienden, en lijst met gebruikersactiviteiten.
 • Gebruikers Tijdlijn: WoWonder biedt de mogelijkheid om het profiel van andere gebruikers te zien – Berichten, Foto’s en Video’s geplaatst en gedeeld door de gebruiker.
 • Pagina’s: Gebruikers kunnen pagina’s aanmaken/verwijderen; de gebruiker kan zijn vrienden uitnodigen om de pagina’s leuk te vinden.
 • Groepen: Gebruikers kunnen onbeperkt groepen maken, en hun vrienden aan die groepen toevoegen.
 • Spelletjes: Gebruikers kunnen onbeperkt flashgames spelen.
 • Ondersteuning voor sociale video’s: Gebruikers hebben de mogelijkheid om video’s te delen op hun tijdlijnen van elke bron.
 • Fotoalbum: Gebruikers kunnen onbeperkt afbeeldingen van albums maken met een gebruiksvriendelijk ogende stijl.
 • Omslagfoto: Dynamische cover voor gebruikers.
 • Profielfoto: Dynamische profielfoto voor gebruikers.
 • Gebruikersprivacy: WoWnders faciliteren Gebruikers door autoriteit te geven om te beslissen wie er op je tijdlijn post, je berichten kan sturen, en wat er met verzoeken en volgers moet gebeuren.
 • Profielinformatie gebruiker: Toont de profielinformatie van de gebruiker.
 • Meldingen: De gebruiker ontvangt informatie van het netwerk.
 • @Mentions: Gebruikers kunnen anderen noemen/taggen in hun statussen en berichten.
 • Hashtags: Toont trending topics en onderwerpen gerelateerd aan door gebruikers gedeeld.
 • Berichten verwijderen en bewerken: Gebruikers kunnen hun berichten bewerken en verwijderen.
 • Berichten opslaan: Gebruikers kunnen berichten opslaan om ze later te bekijken.
 • Gebruiker Evenementen: Gebruikers kunnen hun evenementen delen.
 • Recente zoekopdrachten: Wat de gebruiker ook zocht, alles wordt opgeslagen in recente zoekopdrachten met de mogelijkheid ze te wissen.
 • Privacy van berichten: Gebruikers kunnen postprivacy bewerken.
 • Likes: Gebruikers kunnen een post leuk vinden en een lijst bekijken van mensen die dit willen.
 • Dislike: Gebruikers kunnen een post niet leuk vinden en een lijst bekijken van mensen die dit niet leuk vinden.
 • Commentaar & Antwoorden: Gebruikers kunnen commentaar geven op een bericht, reageren op een commentaar, of zelfs alle reacties op een bericht bekijken.
 • Zoeken: Zoek naar mensen en #Hashtags met ons gefilterde zoeksysteem.
 • Rapporten: Meld berichten die door beheerders moeten worden gecontroleerd.
 • Live Chat: Real-time live chat systeem (online, offline) status.
 • Berichten: Verstuur en ontvang privé berichten & deel bestanden met gebruikers.
 • Activiteiten: Toont de laatste activiteiten van de gebruiker.
 • Meertalig: Beschikbaar in 4 talen.
 • Geverifieerde profielen/pagina’s.
 • Volledig responsief voor alle apparaten en browsers.
 • Wachtwoord herstel faciliteit per e-mail.
 • Online gebruikers teller op admin & home pagina.
 • Emojis

Dit waren enkele van de zeer effectieve eigenschappen ervan, maar het heeft nog veel meer dan deze besproken. 
 
Waar wacht je nu op? Buckle up your shoes en begin met het aangeven van ruimte voor enterprise social media. WoWonder gaat je te veel helpen bij het verwezenlijken van je dromen, en het zal je reis gemakkelijk maken.

UltaHost biedt gratis installatie voor je WoWonder PHP script, kijk en kies een van onze meest betaalbare Social Network Hosting plannen en krijg je script geïnstalleerd in minder dan 30 minuten.

Door alle technische ondersteuningshoofdpijn van je over te nemen. Hopelijk ligt er een geweldige kans op je te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
speed up website

WordPress op steroïden – hoe kun je je blog versnellen?

Next Post
.ORG vs .COM

Wat is een domein? Een uitgebreide uitleg voor beginners

Related Posts
 25% off   Enjoy Powerful Next-Gen VPS Hosting from as low as $5.50