Vergelijking tussen WoWonder en Sngine sociale netwerk scripts.

Wowonder vs. sengine
Comparison-between-WoWonder-and-Sngine-social-network-scripts
Shares

Sociaal netwerken is het ultieme middel om in contact te komen met familie, vrienden en geliefden; en om commercieel (zaken) te doen.

Vaak worden we geconfronteerd met de beslissing welk sociaal netwerkscript we moeten gebruiken om onze website of platform te maken dat de beste ervaring zal bieden of een website met coole functies die onze klanten tevreden zullen stellen. Het wordt vaak een moeilijke beslissing, vooral als je op zoek bent naar de beste software voor sociale netwerken. Hier heb ik een vergelijking onderzocht van twee populaire sociale netwerkscripts: Wowonder en Sngine, hun gedeelde eigenschappen, verschillen, en inzichten over welke je moet kopen als je overweegt je website of online gemeenschap te maken.

WoWonder

Wowonder is een toonaangevend Hypertext Pre-Processor (PHP) sociaal netwerk script, waarmee je een website of een online gemeenschap kunt beginnen. Wowonder wordt door veel gebruikers beschouwd als het beste sociale script, omdat het snel is, beveiligd en regelmatig wordt bijgewerkt.

Dit sociale netwerk werd genoemd op ons Top 10 Beste sociale scripts artikel, WoWonder script heeft talrijke opvallende eigenschappen, zoals hoge aanpassingsgraad, supersnelle, hoge prestaties, cloud upload, nieuwste technologie, volledig responsief, en een krachtig beheerderspaneel (Admin Panel). Het is sterk aangepast, waardoor je alle instellingen kunt veranderen of elke kleur naar keuze kunt aanpassen via het Admin Panel. Het heeft een zeer krachtig cache systeem, dat je site supersnel maakt, en high-performance, wat te danken is aan het beveiligde systeem waardoor je site meer dan een miljoen gebruikers aankan.

Met de cloud upload functie van Wowonder kun je Amazon S3 gebruiken om je afbeeldingen en video’s op afstand naar de cloud te uploaden. WoWonder is sterk beveiligd door de integratie van de nieuwste technologie en is volledig responsief omdat het gebouwd is op het populaire Bootstrap framework, een eigenschap die het volledig mobiel responsief maakt.

Tenslotte kan het krachtige beheerpaneel niet genoeg benadrukt worden, het stelt je in staat de inhoud van je website te beheren, zoals gebruikers, berichten, pagina’s, groepen, instellingen en de stijl van je website, gewoon vanuit het volledige beheerpaneel. Ook kun je meer geld verdienen door je website te gelde te maken met tal van abonnementen of door eenvoudigweg advertenties op je website te plaatsen. Instant messaging met je vrienden, familie en kennissen, evenals audio- en videogesprekken, emoji’s, groepschats en nog veel meer maakt het berichtensysteem Wowonder geweldig en verbazingwekkend. Als je geïnteresseerd bent in het vinden van vrienden in de buurt, kun je gewoon de relatie- of geslachtsfilters toepassen, waarmee je realtime vrienden in je omgeving kunt vinden. Bezoek voor meer informatie over Wowonder de officiële website en de veelgestelde vragen (FAQ’s).

Sngine

Sngine is een Hypertext Pre-processor (PHP) sociaal netwerkscript waarmee je je sociale website of online gemeenschap kunt maken.

Het platform is uitvoerbaar met ultieme functies en kan in slechts een minuut gelanceerd worden. Sngine is snel, beveiligd en wordt regelmatig bijgewerkt.

Het heeft een verbazingwekkend Admin en & Moderator Panel waarmee je de instellingen van je website kunt configureren, het thema en de taal kunt veranderen, en nog veel meer. De opmerkelijke functies van Sngine omvatten video- en audiogesprekken, advertentiesysteem, geld verdienen aan je website via advertentiesysteem, pro pakketten, abonnementen en lidmaatschapsplannen; postreacties, dag/nachtmodus, verhalen, forums, blogs, marktplaats, films, puntensystemen, affiliates, geschenken systeem, een vriend in de buurt, cloudopslag, aangepaste velden, uitnodigingen systeem, directory, sociale logins, talen, en nog veel meer. Ook zijn er geavanceerde functies zoals twee-factor authenticatie, Ad-block detector, overdag welkomstbericht, browser notificatie, SMS verificatie, boost posts & pagina’s, nieuwsbrief, e-mail notificaties en verificatie verzoeken. Bezoek voor meer informatie over Sngine de officiële website.

Welke eigenschappen delen Wowonder en Sngine?

Zowel Wowonder als Sngine hebben veel gemeenschappelijke kenmerken. Hier zijn enkele van hun gemeenschappelijke kenmerken: audio gesprekken, video gesprekken, groep chat, vrienden in de buurt, post reacties, instant messaging, monetisatie, advertentiesysteem, admin paneel, enz. Alle adminfuncties van beide scripts zijn hetzelfde en zijn handig. Beide scripts zijn niet duur, dus men kan gemakkelijk een abonnement krijgen om een unieke site of een online gemeenschap te maken.

Wat onderscheidt de twee sociale netwerk scripts, of welke is beter?

Hoewel het duidelijk is dat beide sociale scripts veel grote gemeenschappelijke kenmerken hebben, kun je hun ongewone kenmerken niet negeren. Zoals Manisa Serpov terecht stelt

Je kunt Sngine script niet vergelijken met een Wowonder script, een enorm script. Wowonder script is populairder en wordt beschouwd als het eerste script op de markt waarmee je een social-script website met volledige mobiele toepassingen kunt beginnen.

Bovendien heeft de codestructuur van Wowonder een volledig Application Programming Interface (API) systeem, wat het uniek en krachtiger maakt dan andere scripts zoals Sngine. Het API systeem is erg groot, en het omvat bijna elke functie.

Naast het API-systeem van Wowonder zijn alle nieuwe functies die regelmatig met elke update komen niet te zien op andere sociale scripts, maar andere sociale scripts klonen de codering van Wowonder en voegen deze codes toe aan hun codes.

@Mania Serpov

Aan de andere kant heeft Sngine een goede documentatie vergeleken met Wowonder. Het coderingssysteem in Sngine is erg moeilijk te lezen; Sngine mist echter bepaalde functies, die gratis beschikbaar zijn in Wowonder. In tegenstelling tot Sngine kun je Wowonder niet vanaf de site bijwerken, en je kunt bij updates van Wowonder enkele kleine fouten in de PHP tegenkomen.

Hoewel beide scripts niet duur zijn, is Wowonder een beetje duurder dan Sngine, maar je zult nooit spijt krijgen van de aankoop van Wowonder, gezien de geweldige mogelijkheden.

Kortom, sociaal netwerken is het ultieme online platform, dat wordt gebruikt om je sociale netwerk en je sociale relaties op te bouwen. Door gebruik te maken van de bovengenoemde twee van de beste sociale netwerkdiensten, kun je gemakkelijk je site maken om met je klanten te communiceren en je zakelijke normen te verbeteren. Zowel Wowonder als Sngine zijn geweldige sociale netwerkscripts met veel gedeelde functies, voor dergelijke doeleinden. Maar gezien het API-systeem van Wowonder en de integratie van de nieuwste technologie, wil ik benadrukken dat Wowonder een beter sociaal script is dan Sngine.

WoWonder biedt migratie service van Sngine script naar hun eigen script, hun support team doet de taak in minder dan 48 uur, wat iets interessants is en nieuw toegevoegd bij hun laatste update.

Als je overweegt je site te maken, raad ik het WoWonder script sterk aan voor een betere ervaring.

UltaHost biedt een gratis installatie voor je sociale netwerkscript, kijk en kies een van onze Sociale Netwerk Hosting-plannen en laat je script in minder dan 30 minuten installeren.


FAQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
UltaHost ranked 1 Sourceforge

UltaHost staat op #1 in de SourceForge lijst

Next Post
HostAdvice awards UltaHost with a badge

HostAdvice bekroont UltaHost met een badge

Related Posts
 25% off   Enjoy Powerful Next-Gen VPS Hosting from as low as $5.50