7 Beste WordPress E-mail Nieuwsbrief Plugins

Email Newsletter Plugins
7 Best WordPress Email Newsletter Plugins
Shares

Wil je de communicatie met je publiek uitbreiden tot buiten je website? Wil je een nieuwsbrief op je WordPress site?

E-mail Marketing is in deze tijd een essentieel hulpmiddel in het arsenaal van elke website-eigenaar. Het meest succesvolle hulpmiddel voor e-mail marketing strategieën is een nieuwsbrief. Dit is een geautomatiseerd, op abonnementen gebaseerd stuk inhoud dat automatisch in de inbox van al je abonnees wordt afgeleverd. Laten we eens duiken in de beste opties voor een WordPress gebruiker om deze functionaliteit te gebruiken.

Mailchimp

Met meer dan 2 miljoen actieve installaties mag het geen verrassing zijn waarom Mailchimp op nummer 1 van onze lijst staat. Mailchimp blinkt uit in het integreren van krachtige e-mailmarketingfuncties met drag-and-drop gemak. Met Mailchimp kun je nieuwsbriefcampagnes opzetten en vervolgens ook de prestaties ervan bijhouden, een functie waardoor hun dienst wereldwijd bekendheid geniet. Het geeft je gedetailleerde rapporten en statistieken, zodat je de effectiviteit van je e-mailmarketingstrategie kunt meten. Mailchimp maakt ook basisfuncties mogelijk zoals het overal op de webpagina plaatsen van formulieren en lijstbeheerfuncties zoals het toevoegen van aanmeldingsvakjes voor de nieuwsbrief aan contactformulieren. De basis plugin is gratis en biedt ruimte voor maximaal 2000 abonnees, waarna je een van hun jaarplannen moet aanschaffen.

Newsletter

Nieuwsbrief is een uitgebreide, functierijke plugin voor WordPress die behoort tot de beste plugins in de categorie e-mailmarketing. Je kunt er aangepaste formulieren voor je nieuwsbrief mee maken of kiezen uit de overvloed aan sjablonen die ze aanbieden, allemaal vanuit je WordPress dashboard. Het voldoet aan SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) en kan gemakkelijk integreren met andere diensten zoals Amazon’s SES, SendGrid enz. Het heeft ook geavanceerde functies zoals statistieken en gegevensanalyse, nieuwsbriefarchief, vergrendelen van premium content, en nog veel meer! De plugin zelf is gratis met verschillende gratis addons, maar voor ondersteuning en geavanceerde uitbreidingen moet worden betaald.

OptinMonster

OptinMonster gaat er prat op de #1 Marketing Toolkit op WordPress te zijn, met voldoende inhoud om die bewering te staven, maar wij zullen ons alleen richten op het e-mail nieuwsbrief aspect ervan. OptinMonster richt zich meer op de pop-up methode die wordt gebruikt om inschrijvingen voor nieuwsbrieven te creëren voor het publiek van je website. Je kunt kiezen uit talloze pop-up sjablonen met geavanceerde functies zoals countdown timers. Bovendien kun je de slimme functies voor paginatargeting aanpassen om het juiste publiek te bereiken. OptinMonster bevat ook retargeting parameters en klantbehoud techniek die je helpt het bounce percentage van je nieuwsbrief te verlagen. De plugin is betaald met een maandelijks abonnementsmodel.

SendPress

SendPress is een van de beste nieuwsbrief formulier opties die we in deze lijst hebben opgenomen en dat is niet voor niets. Het heeft een zeer aanpasbare, handige, drag-and-drop editor waarmee je nieuwsbriefformulieren kunt maken, net zoals je een bericht op WordPress zou ontwerpen. Het biedt ook krachtige analytische functies die je laten weten hoeveel mensen de nieuwsbrief hebben geopend, hoeveel er op de link in de nieuwsbrief hebben geklikt en nog veel meer. Bovendien kun je met SendPress een onbeperkt aantal abonnees hebben, zelfs in de gratis versie van de plugin. Ook kun je je abonnees één of twee checkboxen geven waardoor je meer conversies kunt maken. Met SendPress kun je je webhost of Gmail SMTP synchroniseren om je mail ook op die manier te versturen. Andere functies zijn geplande mailing, onafhankelijke veiligheidscontrole, AutoCron integratie, en de lijst gaat maar door!

MailPoet

MailPoet is al meer dan tien jaar actief op het gebied van WordPress nieuwsbrieven, dus je kunt maar beter geloven dat ze weten wat ze doen. Het heeft meer dan 500.000 actieve installaties en dat aantal lijkt alleen maar toe te nemen; ze staan zelfs als eerste zoekresultaat op WordPress plugins als je zoekt op de term “Nieuwsbrief”. De basisformule is dezelfde als die van de anderen; eenvoudig te gebruiken nieuwsbrief formulierenbouwers, een grote verzameling sjablonen voor veelgebruikte gevallen en goede oude SMTP ondersteuning. Waar MailPoet het verschil maakt zijn nieuwigheden zoals geautomatiseerde welkomstmails, WooCommerce integratie en technische ondersteuning via hun kennisbank. Hun betaalde plan omvat ook een 24/7 hulplijn, Google Analytics, hun eigen mailingdienst en nog veel meer. De basisplugin is gratis en biedt plaats aan maximaal 1.000 abonnees waarna je een betaald plan moet aanschaffen.

Email Subscribers van Icegram

Email Subscribers presenteert zich als de complete nieuwsbrief plugin voor je WordPress website die je helpt bij het bereiken van leads. Met meer dan 800 5-sterren beoordelingen op de plugins markt, moet het deze taak behoorlijk goed doen. Je krijgt een basis dialoogvenster om je abonnementsontwerp in te maken en dan kun je dit overal op je webpagina plaatsen. Je kunt er automatische updates van berichten mee versturen, automatische welkomstmails, uitzendingen enz. Bovendien biedt het je analyses van je nieuwsbrieven en de interactie van je abonnees met die e-mails. Waar Email Subscribers echt in uitblinkt is de mogelijkheid tot aftopping. Met deze plugin kun je onbeperkt sjablonen, contacten, lijsten, formulieren, broadcasts en berichtmeldingen gebruiken, zelfs in de gratis versie.

Sendinblue

Sendinblue is een van de grootste opkomende nieuwsbrief plugin oplossingen voor WordPress en er is een grote kans dat het binnenkort ergens in de top 3 terecht zal komen. De basisfuncties zijn er zoals verwacht allemaal. Bovendien heb je contactlijsten met segmentatiemogelijkheden waarmee je je abonnees in aparte categorieën kunt indelen. Je hebt ook veel nieuwsbrief- en e-mailsjablonen om uit te kiezen, zodat je het meest geschikte sjabloon kunt kiezen als je een bepaald type e-mail naar je abonnees stuurt. Zelfs het standaard inschrijvingsvak voor de nieuwsbrief kun je zo nodig aanpassen met CSS en HTML. Er zijn ook opties om bevestigingsmails te sturen en foutmeldingen weer te geven. Er is ook ondersteuning voor een groot aantal SMTP providers en met het gratis plan kun je tot 300 e-mails per dag versturen.

Dit waren onze keuzes voor de beste E-mail Nieuwsbrief plugins die je zo snel mogelijk op je website zou moeten installeren. Over websites gesproken, als je je WordPress site wilt hosten, dan hebben we hier de beste oplossing voor je!

Vond je dit artikel nuttig? Volg onze blog voor meer van dit soort dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
Google search ranking

Hoe kun je de Google zoekrangschikking verbeteren?

Next Post
How UltaHost manages to offer best services with unbeaten prices.

Hoe UltaHost erin slaagt de beste diensten aan te bieden met onovertroffen prijzen.

Related Posts