UltaHost beoordeling op Web Hosting Secret Revealed

UltaHost Review at Web Hosting Secret Revealed
Shares

Web Hosting Secret Revealed heeft een beoordeling gemaakt van de diensten van UltaHost. We hebben het zorgvuldig gelezen. Met een zuiver geweten kunnen we zeggen dat het een betrouwbare beoordeling is.

We lezen altijd met grote nieuwsgierigheid en belangstelling recensies over UltaHost diensten op websites uit de branche. We zijn zeer geïnteresseerd of anderen onze mooiste voordelen kunnen zien. Het is een perfecte bron van informatie voor ons, omdat het ons helpt onze missie van het creëren van de ideale hosting te vervullen.

UltaHost richt zich op de klanten, niet op de concurrenten

Onze marketingstrategie is om niet naar de concurrentie te kijken, maar ons te richten op onze klanten. Niet de concurrentie is belangrijk voor ons, maar onze klanten. We willen voor jou ontwikkelen en nog betere hostingoplossingen creëren.

Het lezen van recensies is voor ons heel belangrijk. Ten eerste geeft het ons informatie of onze belangrijkste kenmerken zichtbaar zijn. Als de recensent ze niet opmerkt, zouden onze klanten dat ook niet doen. Wat heeft het voor zin om de beste hostingoplossingen te maken als niemand ze kent? Dus moeten we onze potentiële klanten informeren over onze oplossingen.

Als de recensenten onze belangrijkste sterke punten niet zien, is dat een signaal dat we ons meer moeten richten op het promoten ervan. Dit is immers de enige manier om onze klanten te bereiken met de beste hostingdiensten. Alleen zo kunnen we hun bedrijf helpen ontwikkelen en hen in staat stellen nog meer geld te verdienen.

UltaHost polijst zijn diensten voortdurend

Aan de andere kant willen we onze minpunten lezen. Eerlijk gezegd verwachten we echter niet dat de recensent die zal vinden. Men vindt de nadelen van hosting als ze verborgen zijn. Bij UltaHost verbergen we niets, omdat we niets te verbergen hebben. Hosting van UltaHost heeft geen nadelen. Het is gewoon het beste aanbod op de markt.

Wij streven naar perfecte hosting. Wanneer we gebreken in onze diensten ontdekken, haasten we ons onmiddellijk met het hele team om ze te herstellen, te verbeteren en onze zwakke punten om te zetten in voordelen. We leren van de besten. En de besten zeggen: “je bent zo goed als het zwakste deel van jezelf”. Daarom proberen we in de toekomst elk minpunt van onze diensten om te zetten in ons grote voordeel.

Afbeelding door Gerd Altmann van Pixabay

Voordelen van UltaHost volgens Web Hosting Secret Revealed

In de recensie heeft de auteur, Timothy Shim, de voordelen van UltaHost nauwkeurig in kaart gebracht. We weten dat schrijven over de voordelen van onze hosting een moeilijke opgave is. Er zijn er zoveel dat het moeilijk is de belangrijkste te kiezen. Daarom felicitaties aan Timothy voor goed werk! Hij beoordeelde dat onze sterkste voordelen zijn: 

  • Alle plannen van UltaHost draaien op NVMe-opslag;
  • UltaHost gebruikt cPanel;
  • 99,9% Uptime garantie;
  • Geen overboeking beleid;
  • Gratis malware scans;
  • Gratis dagelijkse back-ups;
  • One-stop webhosting diensten

De veiligste webhosting

Uit de recensie blijkt duidelijk dat de auteur een van onze sterke punten ziet, namelijk onze zorg voor veiligheid. Ja, het is waar. Voor UltaHost zijn de veiligheid van gegevens en de veilige servers de twee belangrijkste prioriteiten.

Naar onze mening is veiligheid het meest cruciale element van hosting. Natuurlijk moet hosting snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Maar al deze kenmerken zijn van ondergeschikt belang vergeleken met de veiligheid van gegevens.

Op hosting servers worden de meest waardevolle bezittingen van bedrijven opgeslagen. Dat zijn privégegevens, de gegevens van de klanten, en intellectueel eigendom. Investeringen in IT-infrastructuur zijn momenteel de duurste investeringen van ondernemingen. Websites zijn de toegangspoorten van bedrijven tot de wereld. De zorg ervoor is essentieel en over de veiligheid kunnen we geen compromissen sluiten.

We zijn blij dat de auteur ook andere essentiële elementen heeft opgemerkt, zoals een 99,9% Uptime garantie, state-of-the-art NVMe SSD’s, of geen overselling beleid. De recensie richt zich echter te veel op shared hosting.

Virtuele Dedicated Servers

De waarheid is dat UltaHost goedkoop is. Maar premium diensten zijn onze oogappel. We ontwikkelen allerlei soorten hosting, maar onze specialiteit is virtuele private servers, met name onze uitvinding, virtuele dedicated servers.

VDS zijn virtuele servers met dezelfde eigenschappen als fysieke dedicated servers. Het verschil is dat dit systeem fysieke bronnen afbreekt en daarop virtuele servers creëert. Het besturingssysteem is onafhankelijk van andere servers en is gebruikersspecifiek. Net als bij fysieke servers zijn er geen beperkingen voor de installatie van software op VDS virtuele servers.

Afbeelding door Gerd Altmann van Pixabay

Virtual Dedicated Server kan dienen voor grote online winkels, forums met veel bezoekersverkeer, video-sharing sites, of bedrijfssystemen. Het is een tussenoptie tussen een VPS en een dedicated server.

Je zou VDS moeten kiezen als VPS voor jou niet meer volstaat. VDS is een bijna dedicated server voor de prijs van een virtual private server.

Dit aanbod is uniek, enig in zijn soort, en onverslaanbaar. We vinden het de moeite waard om te vermelden bij het maken van elke UltaHost review. UltaHost in de zak van goedkope hosting stoppen toont slechts een deel van de waarheid over ons bedrijf. De hosting van UltaHost is goedkoop, maar de kwaliteit is hoog. Voor veeleisende klanten is ons aanbod simpelweg het beste.

Nadelen van UltaHost volgens Web Hosting Secret Revealed

De auteur had moeite met het noteren van de gebreken van UltaHost. Dat is voor ons begrijpelijk. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze gebreken niet bestaan. Zodra we leren over de zwakke punten van onze diensten, doen we er alles aan om het gebied tot onze kracht te maken. We willen niet alleen verbeteren – we willen het tot perfectie brengen.

De auteur noemt inconsistentie in de marketingcommunicatie als het belangrijkste nadeel van ons bedrijf.

Ik vind de berichtgeving op de website inconsistent genoeg om me een beetje ongemakkelijk te maken. Bijvoorbeeld, inhoud die op sommige plaatsen afwisselend 99,9% uptime claimt en op andere plaatsen “Perfect Uptime” en “100% Uptime”.

Nou, we hebben op de lagere school geleerd dat 99,9% ongeveer 100% is. Als we gehele getallen moeten gebruiken om de percentages te bepalen, kunnen we niet zeggen dat de uptime 99% is. Onze uptime is 99,9%. Afgerond is het 100%. En zonder twijfel is dit een perfecte uptime.

99,9% Uptime

En wat betekent 99,9% uptime? Het betekent dat we je garanderen dat je diensten altijd actief zullen zijn. Deze 0,01% is verantwoordelijk voor in totaal minder dan 9 uur per jaar. Dit zijn kortstondige (minder dan een minuut), bijna onmerkbare uitschakelingen wegens onderhoud. Soms, een of twee keer per jaar, duurt het stilleggen langer – een uur of twee. We doen dit echter tijdens daluren voor de regio waar de server staat.

Je kunt de beoordeling van UltaHost hier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
Comparison Site5 and UltaHost

Vergelijking tussen Site5 vs UltaHost Webhosting Providers

Next Post
Why your Website fails to load (and how to fix it!)

Waarom je website niet laadt (en hoe je het oplost!)

Related Posts
 25% off   Enjoy Powerful Next-Gen VPS Hosting from as low as $5.50